Deelnemen Stickerboek Chiro Zandhoven

Chiro Zandhoven viert feest!

 

Beste ouders,

 

Chiro ’t Reigersnest viert dit jaar zijn 60ste verjaardag. Om dit samen met jullie te vieren, hebben we doorheen het jaar nog heel wat leuke verrassingen in petto. Zo ook presenteren wij het stickerboek van Chiro Zandhoven! Vanaf half januari zullen jullie in de Delhaize van Zandhoven stickers kunnen verzamelen van jullie favoriete leden en leiding. Natuurlijk hebben we dan van iedereen een mooie foto nodig.

 

Wat houdt dit praktisch in?

 

  • Op 8 en 15 oktober zal er een fotograaf langskomen tijdens de chiro om van al jullie bengels een mooie foto te nemen. Het is dus zeker aangewezen om deze data vrij te houden, aangezien uw kind anders niet in ons fotoboek zal kunnen verschijnen.

 

  • Natuurlijk hebben wij de toestemming van de ouders nodig om een foto van uw kind in ons fotoboek te plaatsen. Daarom vindt u in bijlage een document in verband met het portretrecht. Dit document geeft ons de toestemming om de foto van uw kind in ons fotoboek te plaasten en moet dus ingevuld overhandigd worden aan de leiding.

 

Bij vragen of problemen kan u ons altijd contacteren op chirozandhoven@hotmail.com of spreek iemand van de leiding aan op een chirozondag.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het leidingsteam, Chiro Zandhoven