Kamp 2024

KAMPINSCHRIJVINGEN

Als alles goed gaat gaan we dit jaar op kamp naar Stavele.  Een prachtige locatie, waar we ongetwijfeld weer zotte  avonturen zullen beleven! Wil jij er graag bij zijn? Schrijf je  dan in via dit ONLINE INSCHRIJVINGSFORMULIER (graag één  formulier per kind).

Wat kost ons kamp?


 • Voor het eerste kind betaalt u €160.
 • Voor volgende kinderen betaalt u €150.
 • Inschrijven zelf kan tot en met zondag 11 juni 20u00. We vragen jullie om het inschrijvingsgeld over te schrijven voor vrijdag  1 juli naar BE70 9799 6741 2125 met de vermelding NAAM  KIND + KAMP.

  Moest uw betaling voor 1 juli niet goed zijn toegekomen bij  ons, dan nemen wij contact met jullie op. Als u niets van ons  hoort, dan is alles perfect in orde.

  Leden die nog niet eerder mee op kamp gingen of waarvan de medische informatie ten opzichte van vorig jaar is veranderd, vragen we om een nieuwe medische fiche af te geven. Dit is de LINK naar de medische fiche.

  BINNENBRENGEN VAN BAGAGE

  Op zaterdag 13 juli jullie valiezen best gepakt zijn, want op deze avond tussen 19u en  21u kunnen jullie jullie valies komen binnenbrengen aan onze Chirolokalen. Hier zorgen we dan dat alle bagage wordt  gelabeld per groep en dat deze in de container belandt om  naar het kampterrein te worden gebracht. 

  Geraak je er niet op zaterdag 13 juli om je koffer te komen afgeven? 

  Laat dit dan tijdig weten via mail. We voorzien één extra  moment als je er op 15 juli niet kan zijn.  

  Ook vragen we elk jaar aan jullie een beetje hulp zodat we  zeker geen honger lijden en de hygiëne optimaal blijft.  Daarom vragen we aan elke afdeling om een bepaald product  mee te nemen op zaterdagavond 15 juli. Zorg er wel voor  dat je het product apart afgeeft en dat het niet in je koffer zit. 

  Wie neemt nu wat mee? 


 • Sloebers: 1 kg kristalsuiker
 • Speelclub: 1 pot confituur
 • Rakwi’s: 1 pak WC-papier
 • Tito’s: 1 kg suikerklontjes
 • Keti’s: 1 pak WC-papier
 • Aspi’s: 1 fles grenadine
 • WANNEER VERTREKT WIE? HOE? WIE KOMT WANNEER TERUG?

  Op vrijdag 19 juli vertrekken de drie jongste groepen  (sloebers, speelclub en rakwi’s) met de bus naar het  kampterrein. We komen samen om half 10 en vertrekken om  10 uur. Ze worden verwacht in uniform en met hun Kids-ID of  eID. Afspreken doen we op de parking van de sporthal (Het  Veld).

  Vergeet ook zeker geen lunchpakket

  De tito’s, keti’s en aspi’s krijgen nog meer informatie van hun leiding in verband met hun vertrek.


 • Sloebers: 19/07 tot en met 27/07
 • Speelclub: 19/07 tot en met 27/07
 • Rakwi’s: 19/07 tot en met 27/07
 • Tito’s: 19/07 tot en met 27/07
 • Keti’s: 18/07 tot en met 27/07
 • Aspi’s: 15/07 tot en met 29/07
 • Op zaterdag 27 juli is het officieel (spijtig genoeg) het einde  van het kamp. Alle ouders, grootouders... worden dan om  16u30 aan het kampterrein verwacht.


  Het adres is:

  Eversamstraaat 7, 8691 Stavele. Jullie zullen bij het naderen van de kampplaats rode wegwijzers zien.

  Op deze dag is het de bedoeling dat alle  leden, met uitzondering de aspiranten, mee met de auto  terug naar huis gaan. Eerst zal er nog een gezellig kampvuur  zijn waar je leuk kan bijkletsen en kan genieten van de  kampsfeer.

  NOODNUMMERS

  Hieronder staan de nummers van de groepsleiding. Deze zijn  gedurende het gehele kamp bereikbaar voor noodgevallen.  We vragen wel vriendelijk deze noodnummers enkel in geval  van dringende zaken te gebruiken. De leiding wil namelijk  ook zoveel mogelijk van het kamp genieten. 

  ECOLOGISCH OP KAMP

  Op kamp bevinden we ons altijd in het midden van de natuur.  Het is belangrijk dat we hier zorgzaam mee omspringen. We  zouden niet willen dat we afval nalaten in de bodem waar we  op kamp zijn geweest.

  Daarom zouden we willen vragen om biologisch afbreekbare  zeep/shampoo/douchegel mee te nemen. Zoals bv. ‘Ecover’.  Als we dit met z’n allen doen kunnen we het kampterrein in  een perfecte staat achterlaten

  SNOEP OP KAMP

  Aangezien we een fantastische kookploeg hebben die ervoor  zorgt dat we niets te kort komen, zouden we jullie vriendelijk  willen verzoeken geen snoep mee te brengen op kamp. De  koffers worden hierop in het begin van het kamp  gecontroleerd. Moesten er toch leden zijn die snoep mee  krijgen op kamp, dan zouden we willen vragen om dit te  melden zodat het snoep gedeeld kan worden met de rest van  de groep. Ook zouden we willen vragen geen postpakketten  met snoep op te sturen. De kinderen krijgen immers elke  ochtend, middag en avond een heerlijke maaltijd  voorgeschoteld én daarnaast wordt er ook elke dag voor een  vieruurtje en een lavertje voor het slapengaan gezorgd. 

  ZAKGELD OP KAMP

  Vanaf de keti’s is het toegestaan om een beetje zakgeld mee  op kamp te nemen. Dit bedrag dat we zetten is meer dan  voldoende. Mochten de kleinere groepen toch onkosten hebben zoals: batterijen, een nieuwe tandenborstel… dan  wordt dit verrekend in de kamponkosten die op het einde  betaald worden.  


 • Keti’s -- €25,00

 • Aspi’s -- €25,00
 • POST OP KAMP

  Nu jullie kinderen, neven, nichten, kleinkinderen,  buurmeisjes/jongens... op kamp zijn willen jullie ze natuurlijk  op de hoogte houden van wat er gebeurt aan het thuisfront. Dit kan! Door een brief te sturen naar het onderstaande  adres: 

  Chiro ’t Reigersnest 

  T.a.v. Naam kind + afdeling 

  p/a Mark Wyckaert

  Eversamstraaat 7

  8691 Stavele


  Ochtendlied

  Avondlied