Praktisch

Wie?

Onze Chiro staat open voor alle kindjes vanaf het eerste leerjaar.
De groepsverdeling ziet er als volgt uit

 • Sloebers: eerste en tweede leerjaar
 • Speelclub: derde en vierde leerjaar
 • Rakwi’s: vijfde en zesde leerjaar
 • Tito’s: eerste en tweede middelbaar
 • Keti’s: derde en vierde middelbaar
 • Aspi’s: vijfde en zesde middelbaar
 • Wanneer?

  Elke Chirozondag begint ‘s middags om 14u en eindigt voor de vier jongste afdelingen om 17u. De keti’s en aspi’s blijven nog een uurtje langer om gezellig samen te eten. Zij blijven tot 18u.

  WaKostDa?

  Voor slechts 35 euro ben je iedere zondag welkom om je te komen amuseren bij ons.

  Hoe inschrijven?

  Inschrijven kan vanaf 3 september tot 8 oktober 2023. 


 • Surf naar https://chiro-t-reigersnest-zandhoven.stamhoofd.be

 • Maak een account aan (dit duurt slechts enkele minuten).

 • Selecteer de juiste afdeling voor uw kind (zie supra). Indien u meerdere kinderen wil inschrijven, kan u na elke inschrijving nog een inschrijving toevoegen.

 • Als uw kind frisdrank drinkt op chirozondagen, duidt u voor het afrekenen het juiste bedrag aan bij 'vrije bijdrage'. Dit bedraagt 10 euro per kind voor het hele chirojaar. Indien uw kind alleen water drinkt, hoeft u hier uiteraard geen extra bedrag aan te vinken.
 • Wist je dat?

  Je via jouw ziekenfonds een deel van het lidgeld kan terugvorderen? Zoek op de website van jouw ziekenfonds het juiste formulier voor deze aanvraag en bezorg het ons zodat wij het kunnen ondertekenen en afstempelen. Dit kan voor zowel het lidgeld als voor inschrijvingsgeld voor weekends of kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij iemand van de leiding of op deze website.

  Uniform?

  Een Chirolid is natuurlijk niet compleet zonder mooi uniform. Natuurlijk is je Chiro-carrière nog een beetje onzeker als je voor de eerste keer naar de Chiro komt. Daarom is een uniform niet verplicht in je eerste jaar. Als je mee op kamp wilt of van plan bent nog een paar jaartjes mee te draaien vragen we echter wel een rokje of een shortje en een T-shirt aan te schaffen. Het uniform kan je kopen bij De Banier in Turnhout of Antwerpen. Meestal bieden we ook tweedehands-uniformen aan, maar deze zijn niet altijd voorradig. Moest je thuis nog een uniform van de Chiro hebben liggen waar je geen blijf mee weet, mag je deze gerust een nieuwe thuis geven via onze Chiro.

  Wij verkopen zelf ook T-shirts voor slechts 15 euro! En als je kind helemaal in thema wil zijn, kan u voor 2 euro ook nog een badgeke kopen met ons eigen logo op! Deze zijn beschikbaar op https://shop.stamhoofd.be/webshop-chiro-t-reigersnest-zandhoven 

  Waar?

  Onze lokalen bevinden zich in de Voetbalstraat tussen het huidige A-terrein van K. Zandhoven SK en de atletiekpiste.

  Om de omgeving rondom het nieuwe lokaal zo veilig mogelijk te maken op zondagnamiddag, zouden we aan de ouders die hun kinderen met de auto naar de Chiro brengen willen vragen om de Voetbalstraat in te rijden via de Schildebaan en deze weer te verlaten via de Mussenbaan.

  De fietsers raden we aan om de Voetbalstraat niet via de Mussenbaan in te rijden, gezien de auto’s daar uit de tegenovergestelde richting komen.

  Adres: Voetbalstraat 5, 2240 Zandhoven

  Contact?